بر همین اساس ، شرکت ارتباطات سیار در زمستان سال 83 و با یک اعلام عمومی، از شرکتهای توانمند در این عرصه دعوت کرد تا در این مناقصه شرکت کنند .
از همان زمان نیز ، روند فروش اسناد و تحویل مدارک طی سه پاکت " الف" برای سوابق مرتبط و تشکیلات موجود ، " ب " برای مستندات فنی مرتبط با rfq و اعلام نحوه رفع نیاز ها و " جیم " برای اعلام حجم تعهد ارسال ماهیانه ، آغاز شد .
همچنین ، مطابق اسناد مناقصه ، هزینه هر پیام ارسالی ، 142 ریال تعیین و عدد 300 هزار پیام در ماه به عنوان کف و حداقل میزان تعهد ممکن اعلام شده بود.
بر اساس اطلاعات موجود ، نتایج نهایی برگزاری این مناقصه در فروردین ماه سال 84 اعلام و سه شرکت برتر در این مناقصه معرفی شدند .
پس از اعلام نتایج ، بالاترین پیشنهاد ، متعلق به شرکت " رهیاب رایانه گستر " وابسته به سازمان بنادر و کشتی رانی بود که تعداد پنچ میلیون پیام در ماه را متعهد شده بود و در حال حاضر این پیام ها را با پیش شماره 1000 ارسال می کند .
در حالی که نفر دوم مناقصه سقف ارسال یک میلیون و دویست هزار پیام در ماه را متعهد و باقی شرکت کنندگان هم زیر یک میلیون پیام در ماه را متعهد شده بودند .
مطابق اسناد این مناقصه ، شرکت ارتباطات سیار میتوانست حداکثر سه برنده داشته باشدکه هر یک مجبور بودند از شرکت اول ، تمکین کنند .
شرکت مگفا ، وابسته به سازمان گسترش نوسازی صنایع ایران ، به عنوان برنده دوم مناقصه ، شرایط را پذیرفت و هم اکنون پیامهای کوتاه خود را با پیش شماره 3000 ارسال می کند .
|